DE DOOD GEWOON IN DE KLAS

Omgaan met de dood, rouw en verlies zou op iedere school op het programma moeten staan. Daarom verzorg ik graag gastlessen voor het onderwijs,  werk ik mee aan een project of verzorg ik een ouderavond. Ook bied ik ondersteuning bij verlies op school. Altijd in overleg en passend bij de gelegenheid.

Mogelijke onderwerpen

Omgaan met rouw en verlies op school
Omgaan met verlies als werkende in de zorg en welzijn
Rouwen, hoe doe ik dat?
Beperking en rouw
Rouw bij chronisch ziek zijn
Rouw in de palliatieve fase

Ook het bedrijfsleven kan een beroep op mij doen

Voor jouw bijeenkomst en symposium maak ik graag een interactieve workshop op maat. Zo hoeven de gasten niet alleen te luisteren, maar word er ook diepgang en verdieping geboden.

Ik heb meer dan dertig jaar ervaring in het onderwijs ( PO, VO, MBO, HBO, Universiteit).