ROUWEN HOORT BIJ HET LEVEN, HOORT BIJ DE LIEFDE

Soms heb je te maken met verliezen die moeilijk te dragen zijn. Bij rouw en verlies kan dit te maken hebben met het verlies zelf, met eerdere verliezen die mee-resoneren of ook door omstandigheden in jouw leven. Rouw gaat niet alleen over sterven. Het verlies kan ook je gezondheid zijn, je relatie, een jarenlange vriendschap of je werk. Een verlies raakt onze identiteit. Je verandert en je identiteit verandert mee.

Rouwen hoort bij het leven, hoort bij de liefde. Het kost heel veel energie en brengt veel emoties en gevoelens met zich mee. Tijdens de begeleiding mag het er allemaal zijn en help ik je jouw verlies te verweven in jouw leven.

OOK OUDERBEGELEIDING

Hartseer biedt met rouw en verlies ook ouderbegeleiding aan. Wanneer je partner is overleden ben je niet alleen weduwe of weduwnaar geworden, maar ook achtergebleven ouder. Je hebt niet alleen jouw eigen pijn, maar je ziet ook de pijn van jullie (soms nog heel jonge) kinderen. Ouderbegeleiding geeft ruimte voor jouw pijn, jouw verhaal en biedt hulp bij vragen omtrent al wat hierin bij jou leeft. Het biedt ondersteuning in het zo goed mogelijk zorgen voor jezelf en jouw rouw, om de zorg voor jouw rouwende kind(eren) aan te kunnen.

rouw en verlies therapeut Rotterdam
Hartseer contact review therapeut Rotterdam
rouw en verlies

Benieuwd naar de reviews van rouw en verlies?