Is een praktijk voor begeleiding bij levensvragen rondom rouw, verlies en verlangen.
Hartseer is gericht op het versterken van de levenskracht en autonomie van jong en oud.
Je kunt bij Hartseer terecht voor advies, begeleiding en coaching.

review

”Op latere leeftijd komen de dingen anders bij je binnen, dingen die verstopt waren komen toch naar boven en laten je piekeren. Bij Masé voelde ik mij veilig, ze had een groot vertrouwen in mij dat ik zelf wist wat ik nodig had. En dat ik slechts haar steun nodig had naar de weg van mijn oplossing. 

HELEEN

review

” Mijn huisarts had me verwezen en ik vond het heel spannend. Je boeide me vanaf de eerste keer met dan weer een gedicht, dan weer een boek, een lied en zelfs een lekkere wandeling. Langzaam lukte me het, mede door jouw rust, om tot de kern te komen. Ik ga je missen, maar het is tijd om verder te gaan. 

JOHAN

review

” Masé, is een hele lieve vrouw die aandachtig luistert naar wat jou is overkomen, die er alles aan probeert te doen om jou weer lekker in je vel te laten zitten en die mij dus ontzettend heeft geholpen met het verwerken van mijn verhaal. Dankzij Masé kan ik weer rustig mijn leven oppakken en kijk ik ernaar uit om er weer vol tegen aan te gaan! ”

FLOOR

review

” Ik hoefde niet te praten, dat vond ik fijn. Door beeldend te werken kon ik woorden vinden om te begrijpen hoe ik me voelde. ”

RENEE

Wil je ook een review achterlaten over Hartseer?
Neem dan gerust contact op via de button hieronder.