Is een praktijk voor begeleiding bij levensvragen rondom rouw, verlies en verlangen.
Hartseer is gericht op het versterken van de levenskracht en autonomie van jong en oud.
Je kunt bij Hartseer terecht voor advies, begeleiding en coaching.

review

” Ik kwam bij Masé toen ik mijn baan verloren had waar ik heel hard voor geknokt heb. Elke dag krabbelde ik op uit een put van schaamte, boosheid, rouw. Onze gesprekken en jouw uitleg vond ik fijn en respectvol. ”

ELISE

review

” Masé is een vrouw uit duizenden. En vrouw die kan luisteren en niet alleen raad kan geven bij verdriet, boosheid of verlies, maar ook bij geluk. De hartelijkheid en rust die zij uitstraalt voelt als een thuis. Een thuis waar alles bespreekbaar is, daar waar er naar ieder woord geluisterd wordt. ”

DJINA

review

” Masé hielp mij om mijn verlangen naar mijn moeder, om nog een keer met haar te kunnen praten, nog een knuffel te kunnen krijgen, te verweven in mijn leven. ”

ERIC

review

” Je hebt me stukjes bij mijzelf laten onderzoeken waar ik mezelf, tot dan toe, onvoldoende tijd en ruimte gaf. Het stilstaan gaf me ruimte.

BIANCA

review

” Ik heb onze gesprekken altijd als open, oprecht en belangstellend ervaren, ook al was het onderwerp niet altijd even prettig, en deed het pijn als er ook bij mijn geschaafd moest worden.

Ik ben er nog niet, maar wel een heel eind op weg, en dank je wel dat je me hebt geholpen, en naast me hebt gestaan, toen ik dat nodig had. Je had altijd wel tijd en aandacht voor mij als mens en ik heb aan jou heel veel gehad.

Het is een goede investering in mezelf om met jou in gesprek te zijn gegaan. Ik zou iedereen die deze recensie leest willen bemoedigen: Je hebt een goede stap gezet, zorg goed voor jezelf, investeer in jezelf want je bent het waard! 

ERWIN

Wil je ook een review achterlaten over Hartseer?
Neem dan gerust contact op via de button hieronder.